zondag 10 juni 2012

Inspiratie: ROOMS.

Altijd als ik op site's als WeHeartIt of Lookbook kijk, en al die mooie plaatjes zie.. Ik kan daar helemaal bij wegzwijmelen. Ik vind het dan ook heel leuk om de leukste uit te zoeken, en daarvan een selectie te maken. Daarom wil ik voor jullie soms ook zo'n artikel schrijven, met veel plaatjes, zodat jullie ook mee kunnen genieten ;)

Vandaag heb ik voor het thema Rooms gekozen, in verband met de verbouwing van mijn eigen kamer, deze zomervakantie. Ik ben eigenlijk al een beetje aan het kijken wat ik wil enzo. Ik was dus aan het kijken, en je hebt echt heel veel mooie plaatjes van prachtige kamers! Helaas denk ik niet dat mijn kamer ook zo mooi word.






 
Misschien is het je opgevallen dat ik witte kamers heel mooi vind, haha. Wit straalt altijd rust uit, en dan word het zo'n chill kamer. Ook vind ik het houten op de laatste kamer heel mooi, dat geeft echt iets gezelligs, vind ik. En die ramen vind ik ook heel mooi, dan word een kamer altijd zo licht en vrolijk. Echt heel erg leuk!







Je ziet, ik hou dus niet alleen van rustige kamers, zie hierboven ;p Ik vind die wel heel erg TOF! Echt gezellig en vrolijk.







                                                                       Ook al zo gaaf!



                                                           Zo mooi met al die kleuren!

Oke, ik heb inmiddels al een uurtje op WeHeartIt gekeken, time flies when you're having fun! In ieder geval, ik heb behoorlijk wat inspiratie opgedaan voor mijn kamer, maar nu ga ik mijn tas inpakken, want morgen heb ik weer een lange dag school. ;(

XXX - Pien.