maandag 9 juli 2012

Kletsfilmpje x

Hey iedereen,
Ik verveel me dood vandaag dus ik dacht, ik ga gewoon even een kletsfilmpje maken hihi.
Enjoy!x



xoxo Lysanne

Inspiration: ICE CREAM.

Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry. Ik heb vakantie, de hele dag tijd, en wat doe ik: juist, niet bloggen terwijl het eigenlijk wel zou moeten. Ik heb een heleboel ideetjes, en ik heb een aantal dingen al wel gedaan, maar in 1 dag tijd krijg ik sommige posts gewoon niet af. Mijn grootste probleem is waarschijnlijk ook dat ik te grote plannen heb, en als ik iets doe, wil ik het ook goed doen. Daarom denk ik altijd lang na over een post, verbeter het weer, en daarom duurt het ook zo lang voor dat het af is. Verder was ik de afgelopen 3 dagen ziek, en als klap op de vuurpijl lag het internet er ook nog eens uit. Het ging echt lekker bij mij deze week dus.

Ik ben vandaag echt in een rustige bui, dus ik had geen zin om een uitgebreide post te maken met foto's enzo. Ik keek een beetje op WeHeartIt, en ik had wel zin om wat leuke plaatjes te laten zien enzo. Aangezien het deze week heerlijk warm ( en daarbij superbenauwd, wat minder )  is, en ik op het moment superveel zin in ijs heb, gaat deze post dus over IJS. Niks anders dan alleen maar goddelijk ijs.




OMG. Dit lijkt me lekker.






I'm getting hungry.








LOVELOVELOVE, alleen zo jammer dat je in Nederland lang niet alle ijsjes hebt die hier boven allemaal staan.. Ik ga later serieus naar Amerika, al was het alleen al voor het ijs.



Even om weer te herinneren dat waterijs ook superlekker is :)



























Ik denk dat ik nu gauw even een raketje uit de diepvries ga halen.

Xxx  Pien.


Hey iedereen,
Waar gaan jullie heen op vakantie? Ik ga naar Corsica, het is daar meestal rond de 35 - 40 graden. Als jij net zoals ik naar een erg warm land gaat zijn deze tips super handig! 


Enjoy x


1 : Als je van plan bent om een dagje lekker in de zon te bruinen, gebruik dan wel een goeie zonnenbrandcreme die bij jou huidtype past.

2 : Zorg ook altijd voor een goeie aftersun. Het verzorgt je huid goed na het bruinen of verbranden.




3: Met warm weer kan je nog wel eens gaan zweten en dan is het handig om Waterproof mascara te gebruiken zodat je mascara niet uitloopt.

4: Gebruik in de zomer een foundation die een tintje donkerder is dan die je normaal gebruikt. Je gezicht wordt bruiner door de zon en dan valt te lichte foundation heel erg op.


5: Als je blond haar hebt kan het zijn dat je door het chloorwater een groene tint krijgt. Een maskertje van tomatenketchup kan heel erg goed helpen. Laat het ongeveer 30 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Was je haar ook nog even uit met shampoo.

6: Je kan je dagcreme in de koelkast bewaren, na een warme dag kan je je huid verfrissen met een lekkere koele creme. 



7: Wanneer je bent verbrand kan je komkommer of yoghurt gebruiken. De plakjes komkommer kan je gewoon op je huid leggen. Smeer je met de yoghurt in en spoel dit na ongeveer 15 minuten af. Deze twee producten trekken de branderigheid uit je huid.

8: Je kan beter geen foundation in de zon gebruiken. Het kan gaan uitlopen en dan krijg je vlekken in je gezicht. Beter kan je wat bronze poeder gebruiken om je gezicht wat meer kleur te geven. 


9: Omdat je haar van de zon en de zee kan uitdrogen is het belangrijk dat je een goeie conditioner te gebruiken. 

10: Het is goed om je haar nat te maken voordat je gaat zwemmen. Zo absorbeert je haar minder chloor of zout water en blijft het gezonder.



11: Een zonnebril staat natuurlijk heel leuk, maar zorg dat je hem niet TE lang op draagt want dan kan je twee witte vlekken rond om je ogen krijgen. 

12: Op vakantie kan je jammer genoeg ook last krijgen van muggen. Op je muggenbultjes kan je tandpasta smeren. 


13: Wist je dat je zand ook gewoon kan gebruiken als een lichaamsscrub? Ga lekker zitten en wrijt het zand licht over je benen. 

14: Gebruik bij warm weer beter een poederoogschaduw en geen oogschaduwcreme. Dat kan namelijk makkelijk uitlopen.


15: Door de warmte kan je make up sneller zacht worden. Om dit te voorkomen kan je je oogpotlood en lippenstift in de koelkast bewaren. 

16: Omdat je zweet verlies je erg veel vocht. Drink daarom veel water. Zo voorkom je het dat je huid uitdroogt.


17: Met de warmte is het vaak moeilijk om in slaap te vallen. Het kan helpen om voordat je gaat slapen een lekkere koude douche te nemen. Zo ben je goed afgekoeld voordat je gaat slapen.

18: Het is leuk om een mooi zomers kleurtje op je nagels te dragen. Zelf vind ik pastel kleurtjes of knal geel heel leuk. 


19: Als je last van zonneallergie hebt kan je bij de drogist zonneblaasjesgel kopen. Dit verzacht, verkoelt en helpt tegen de jeuk. 

20: Neem een foto/film camera mee zodat je na de vakantie een leuk fotoboek kan maken. 




Dit waren mijn 20 tips, ik hoop dat jullie er wat aan hebben, alvast een fijne vakantie!

xxLysanne