vrijdag 22 juni 2012

HeiHeii,

AHaha Oke ik weet het, eerst post ik een hele week niet en dan post ik plotseling 3x per dag ;p
Anyway, ik kom net terug van het dorp waar ik 3 leuke kettingen heb gekocht en die wou ik even met jullie delen. Ze waren alle 3 rond de 6, 5 euro.



Dat waren ze ;D


xoxo'
Heii Iedereen,
Zoals jullie ( misschien ) weten heb ik twee hele lieve huisdieren. Als het even allemaal niet meezit pak ik een van mijn snoezige beestjes en dan ga ik er gewoon even mee knuffelen totdat ik me weer happy voel. Nu wou ik ze even aan jullie voorstellen.


Deze beauty heet Stamper, I know het is een hele originele naam ;p Ik heb haar een half jaar geleden gekocht op marktplaats, volgens mij was ze toen twee weken oud. Op deze foto is ze 5 maand. 
Stamper is een HEEEL erg lief konijn. Alleen na de dood van haar vriendje Vlekkie, waar ze al heel lang mee samen was is ze nu erg verdrietig. Vlekkie is ongeveer 3 weken geleden gestorven aan een onbekende ziekte. Ik zit te denken of ik nou een nieuw konijn moest kopen? Maar misschien gaan ze dan vechten? Nu ben ik tot een besluit gekomen dat ik na de proefwerkweek een klein baby konijntje ga kopen en ze dat aan elkaar ga laten proberen te wennen. Hopelijk lukt het ;3 Ik zal jullie op de hoogte houden hihi ;p


En dan hebben we hier mijn geliefde cavia Bingo ( Bingaloew ) 


Is het geen drol? Mijn cavia is DOL op witlof. Telkens als iemand de koelkast opentrekt begint hij als een gek te piepen, hopend dat hij witlof krijgt. Bingo, ook wel mijn GTST maatje. Als gtst begint pak ik hem uit z'n hokje en gaan we gezellig samen gtst' met wat witlof erbij kijken ;3 
Ik heb Bingo vorig jaar met Sinterklaas gekregen. 


Dit waren mij huisdieren. Later zou ik ook graag een hond of een eigen paard willen hihi ;3
Ja mensen ik heb grote dromen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Nu weten jullie wie mijn huisdieren zijn.

xoxo' 



Dagelijkse Make-up Routine

HaiHaii iedereen,
Allereerst, mij excuses. Ik heb de laatste tijd erg weinig gepost. Dit kwam vooral doordat ik het zo druk had met school.



In dit filmpje kom ik net terug van school en laat ik jullie mijn dagelijkse make-up zien.

xxx