donderdag 28 juni 2012

Action Makeup: Too Bad? + Look.

De Action. Supergoedkoop, maar je moet wel geluk hebben of het ding wat je hebt gekocht het ook echt goed doet. Voor mijn verjaardag, een maand geleden, heb ik een pakketje gekregen met een beautyboek, een oogschaduwpaletje, lipglosses en een nagelverzorgingset. Ik had er tot vandaag nog niets mee gedaan, en aangezien de proefwerkweek ( godzijdank ) afgelopen is, en ik dus maar 1 uurtje naar school hoefde vandaag, besloot ik deze producten maar eens te gaan reviewen, en er een look mee te maken.

Dit had ik voor mijn verjaardag gekregen:


Dit zijn ze, 2 lipglosses, in de smaken/geuren appel en aardbei. Ook nog een quatro paletje, met roze en gouden kleuren, waar ook nog een highlighter bij in zit. Sorry trouwens voor de slechte kwaliteit foto's, ik heb een gewone handcamera, en daarbij komt dat ik geen geweldige fotografe ben.


Dit is het paletje van dichterbij. De kleuren hebben zo ver ik weet geen namen, maar het hele paletje samen heet Pink & Gold. Persoonlijk vind ik de verpakking niet zo mooi, de saaie letters op het doosje, en het ziet er goedkoop uit. De oogschaduw zelf vind ik wel mooie kleuren, vooral de laatste 2 zijn heel draagbaar.


Dit zijn de swatches! Zoals je ziet, droog geven de kleuren helaas bijna geen pigment. De lichte highlighter valt nog het meest op tussen de kleuren, wat ik zelf totaal niet had verwacht. Nat zijn de swatches eigenlijk wel heel mooi! Op de foto's lijken de kleuren nog weinig pigment te hebben, maar in het echt valt dat heel erg mee.

Ook heb ik 2 lipglosses gekregen, die ik jullie ook nog wil laten zien.



Dit zijn ze. De honing aardbei - en appel glosses. De verpakking vind ik echt superleuk, door de doorschijnende letters die je ziet, en in de tube zelf zit een bloem! Het ziet er superlief uit. De glosses ruiken allebei heel lekker, en ze maken je lippen ook heel zacht. Ik vind alleen de manier van aanbrengen niet fijn, zo'n tube. Er komt gelijk heel veel uit.


Als eerste; sorry voor de rare lach op de foto's. Ik heb de swatches niet eerst op m'n handen gedaan, omdat deze al vol gekliedert waren met oogschaduw, blush, en poeder wat nog aan m'n kwast zat en wat ik eraf wou halen. Je ziet; de glosses verschillen niet van kleur. Het lijkt of de tint bij de appelgloss wat donkerder is, maar voor de rest geven ze je lippen eigenlijk alleen maar glans. Ik vind dat niet erg: ik ben 13 en ga nu nog echt geen heftige kleuren dragen!

Ik heb met deze make-up een look gemaakt, geinspireerd op een zonsondergang/opgang, wat je wilt. Jullie weten: mijn camera is van slechte kwaliteit, dus de kleuren komen niet goed over en het ziet er niet echt speciaal uit. Zelf ben ik er wel blij mee, want in het echt is hij mooi gelukt, al zeg ik het zelf.


Jullie zien het al: de kleuren zijn bijna niet zichtbaar. Ik heb begonnen met een lichte, shimmery kleur die naar oranje neigt in de ooghoeken. Ik heb daarna de gouden kleur van het action palette gebruikt, en daarna heb ik in m'n buitenste ooghoek de donkere, roze kleur van de action aangebracht, en een klein beetje in de creece. Blenden, mascara, en de highlighter op het wenkbrauwbot en ik was klaar met de ogen. Jammer dat je het op de foto niet ziet; het leek echt op een zonsondergang. ( zonder opschepperigheid. )


 Op mijn lippen had ik de appelgloss van de action, en ik had de Gosh blush op in de kleur Peach. Voor de rest had ik concealer en primer op, maar daar valt niet zoveel over te vertellen.
Dit is de look dus full-face, en het is echt wel een heftige look geworden, maar persoonlijk vind ik 'm wel heel mooi geworden.



Als jullie nog vragen hebben over de producten, of over andere dingen die ik gebruikt heb: zet het in een reactie.

XXX Pien.